Јасмин ја продаде невиноста за 1,2 милиони: Наддаваа холивудски актер и фудбалер


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Студентката Јасмин (26) Лондон минатата година одлучи да ја продаде својата невиност на оној кој ќе понуди најмногу.

Причината поради која оваа вест е интересна за спортските медиуми е што денес беше потврдено дека во аукцијата учествувал и фудбалер на славниот англиски клуб Манчестер Јунајтед.

Компанијата „Cinderella Escorts“ која е со седиште во Германија денес потврди дека во аукцијата учествувале холивудски актер, актер од Лос Анџелес и фудбалер на Манчестер Јунајтед.

За негова жалост фудбалерот не бил спремен да понуди 1.2 милиони долари за колку што беше продадена невиноста на атрактивната Јасмин. Компанијата соопшти дека по барање на фудбалерот, неговото име не е објавено во јавноста.