Јапонците ја измислија најодвратната и најсмешната долна облека!

Стилот на женската долна облека со годините претрпеле доста промени, но ако мислите дека тангата е врв, тогаш очигледно не сте го виделе ова.

На јапонскиот вебшоп Дримкарт се појавија гаќички екстремно ниски кои воопшто не го допираат задникот.

Би требало да бидат секси, но не можеме да замислиме во која прилика би се носеле. Гаќите доаѓаат во неколку варијанти, како танга, бразилки или бикини. Иако најпристојно изгледаат бразилките, ни се чини дека се ужасно неудобни, а да не го споменуваме танга типот.

Моментално се продаваат за околу 20 фунти, а тоа е смешна цена за нешто уште посмешно. Сега ни падна на памет и нивната намена, одлични се за предигра во која партнерот одма ќе ги тргне како на филмска секс сцена.