Жешко

Ја батали правната струка и реши да печали како „инфлуенсерка“

Новокомпонираниот термин „инфлуенсер/ка“ можеме да го мразиме или сакаме, почитуваме и идеализираме или презираме (а ние го презираме), но факт е дека по светов многу луѓе се наполнија со пари на овој принцип на заработка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Bielik (@veronicabielik) on

Една од нив е и Вероника Бјелик, убавица од Полска која има дипломирано Правен факултет, но се одлучила некое време да работи како инфлуенсерка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Bielik (@veronicabielik) on

Оваа нејзина одлука се покажала како добра, со оглед на фактот дека Вероника поседува жешки облини кои на Инстаграм имаат над 1.7 милиони обожаватели.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Bielik (@veronicabielik) on

Вероника со нив ја споделува својата фитнес рутина, патувања и стил на живот, а на мажите посебно им се допаѓа што на некои од фотографиите е разголена.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Bielik (@veronicabielik) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Bielik (@veronicabielik) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Bielik (@veronicabielik) on

Advertisements
To Top