Изгледа лудо и застрашувачки, но ова е практика во Русија со бебињата

„Расфрлањето“ со голи бебиња на камен ладно време во Русија е практика која редовно се почитува. Контроверзното разгибување на голо бебе на минус температури го шокира светот, но не и Русите.