Италијански фудбалер го батали фудбалот и стана порно актер


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Давиде Ловинели, фудбалер на италијанскиот четврто лигаш Помиглиана, одлучи да ја заврши својата фудбалска кариера на 24 години и да стане порно-ѕвезда!

Давиде беше професионален фудбалер кој се надеваше дека наскор ќе стигне до некој поголем клуб, Но, кога виде дека од тоа нема ништо се пријави на аудиција за порни и тоа кај славниот Роко Сифреди.

Меѓу 3000 кандидати Сифреди го „избра“ токму младиот фудбалер и му ја додели неговата прва улога. Снимањето се одржа во Будимпешта, а снимаше под уметничко име Давид Монтана.

„Тоа не е како да си во кревет со твојата девојка, тука мора да работиш напорно и да бидеш стабилен”, рече Давиде.