Ирина Иванова – без наслов, но со повод

А повод за честење на обожавателите со вакво видео секогаш има. Наслов слободно можете да си ставите сами, не менува многу во поглед на тоа што го прикажува бомбастичната Иванова.

A video posted by Iryna Ivanova (@playmateiryna) on

Еве уште малку гратис фотки од фаталната Ирина.

A photo posted by Iryna Ivanova (@playmateiryna) on

A photo posted by Iryna Ivanova (@playmateiryna) on

И уште малку видео дразба.

A video posted by Iryna Ivanova (@playmateiryna) on

И уште малку фотки.

A photo posted by Iryna Ivanova (@playmateiryna) on

A photo posted by Iryna Ivanova (@playmateiryna) on