Видео

Импресивен скок од место на рис фатен со камера

Рисовите се познати како диви животни кои најчесто на камера се фатени ноќе, поради што оваа снимка која беше споделена на Viral Hog е навистина ретка.

Моментот кога еден рис се спремаше и направи импресивен долг скок беше фатен на камера на островот Пецан, Луизијана. Многумина рисовиот скок го опишуваат како грациозно движење, а во тоа можете да се уверите и од снимката подолу.

To Top