Има 4 години и „кине“ на тапани (видео)

Young boy LJ, playing the drums

4-годишниот гениј за тропање на тапани се вика Џастин Вилсон. Своите вештини на овој музички инструмент ги покажа на NAMM шоуто во Калифорнија на почетокот од 2019 година.

Да е кај нас, поголема е веројатноста да заврши во некој свадбарски бенд, заради повеќе пари, отколку да доживее вистинска музичка реализација во музички сфери достојни на неговиот талент.