И синот од Ахмети влезе во бизнисот со струја


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Синот на Али Ахмети, Шкумбин Ахмети, регистрирал фирма за производство на електрична енергија во Македонија, пренесува Фактор.

Тој, како што објавува порталот, е одговорно лица на друштвото за производство, трговија и услуги „Тхеас Енерги“ и сопственик на претпријатието кое го извршило уписот – друштвото за консалтинг, посредување, проектирање, инженеринг и услуги „Архитектас проект студио“ од Зајас.

По професија, синот на Али Ахмети е архитект.