Музика

„I Know“ – музичко првенче на Андреа Коевска

Андреа Коевска е млада пејачка која го објави прв музички „сингл“, песната „I Know“која ја отпеа на англиски јазик.

Судејќи според „I Know“, Андреа сигурно нема да има проблем да изгради солидна и успешна музичка кариера, наметнувајќи се со квалитетите како новитет и освежување на македонската музичка сцена.

Композитор, аранжер и продуцент на песната е Александар Масевски. Текстот е на Масевски и Коевска, а „мастерингот“ на Дариус ван Хелфтерен. Видеото е во продукција на Melem Production, а режисер на истото е Огнен Шапковски.

Advertisements
To Top