Гуска откачи на паркинг – една жена одвај се спаси од нападите (снимка)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Видеото од навистина необичната ситуација е објавено на Фејсбук и за помалку од еден ден собра повеќе од 2,2 милиони прегледи.

Гуската ѝ скокнала на главата на жената, а таа се бранела со чантата. Набргу по почетокот на нападот, маж ѝ дошол на помош. Тој го запрел автомобилот и ѝ дал знак на жената да седне на совозачкото седиште.

Додека се борела да стигне до совозачкото седиште, ги фрлила работите на паркингот. Но, дури и влегувањето во автомобилот не поминало без проблеми, гуската полетала веднаш по жената. Мажот потоа падна покрај возилото, а жената ја исфрлила гуската од автомобилот и тие ја затвориле вратата. Работите на жената останале на патот.