Видео

Го „закуца“ од пречка: Еврогол со волеј на Павловиќ за Копенхаген

Копенхаген продолжува да гази во данското првенство,а за новата победа на лидерот на гостувањето против Сондерјиск од 2:1 беше заслужен и повремениот српски репрезентативец Андреја Павловиќ, кој постигна вистинско ремек дело од гол со волеј удар, со кој израмни на 1:1.

Advertisements
To Top