Вебкафе

Го испиле сиот алкохол во авионот – на пилотот му преостанало само да им честита

Група навивачи, кои патувале од Калифорнија во Канзас Сити на натпреварот на американскиот фудбал го испиле целиот алкохол во авионот.

Џими Даркин, новинар кој следи еден од тимовите за кои патниците навивале, бил во истиот авион. Тој објави на Твитер: „Преку разглас за веме на летот во Канзас Сити пилотот им честиташе на сите патници порад тоа што го испиле целиот алкохол“.

Интерсно е што летот траел само три часа, што значи дека „жедните“ патници посветено ги испиле своите дози, но до нивната дестинација стигнале без ниту еден инцидент.

Advertisements
To Top