Го имаме победникот – ова е најглупавиот крадец на светот (видео)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Додека жената тураше гориво на бензинска пумпа во Кина, за тоа време крадецот и ја „земаше“ чантата од автомобилот. Жената гледаше во бројките кои покажуваат колку гориво турила, а за тоа време тој влезе во автомобилот и ја зеде чантата.

Тоа го примети вработената на пумпата, која дојде до жената да и каже што се случува.

Меѓутоа, за крадецот да не замине далеку се погрижи ѕидот, кој му се испречи на патот, па жената му пријде и слободно си ја зеде чантата