Фраерскиот сервис и другите финти на Кирјос на Австралија Опен 2022 (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Некои го сметаат за циркузант, други му се восхитуваат. А тој – се забавува. Таа првата финта на сервис му „запали“. А и други после неа. Кирјос во свој стил „влезе“ на престижниот турнир на домашен терен.