ФОТО: Одмор за очи – ова се најубавите фудбалерки


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Фудбалерките за разлика од колегите од посилниот пол многу поретко доаѓаат до насловните страници.

Според нас сосема незаслужено. Покрај фудбалските квалитети овие девојки навистина се прекрасни. Во продолжение ви ги претставуваме најубавите 10 фудбалерки.

Хоп Соло (САД)

Сиднеј Лерокс (САД)

Јулија Симиќ (Германија)

#laola #buenosdias #losdiasfelices #losdiasespeciales #hispaniola #caribe #muybien

A post shared by Julia Simic (@simicjulia) on

Жонела Филигно (Канада)

Missing my summer hikes ??? Happy Monday Everyone!

A post shared by Jonelle Filigno Hopkins (@jfiligno16) on

???

A post shared by Jonelle Filigno Hopkins (@jfiligno16) on

Елисија Пери (Австралија)

Аноук Хогендијк (Холандија)

Лорена Саселман (Канада)

Најели Рангел (Мексико)

 

• Cambiando de look pero igual de hermosa la ‘capi’ ????

A post shared by Fans de Nayeli Rangel (@nr7fansclub) on

La capi entrenando y esforzándose al 100 como todos los días.

A post shared by Fans de Nayeli Rangel (@nr7fansclub) on

Алекс Морган (САД)

“Boss Lady” Gorgeous jewelry by @mmjewelry

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Натали Винти (Мексико)