Фото: Како да се фокусираш на фудбал покрај вакво деколте?


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Светското првенство ни донесе многу возбудувања на теренот, но и многу убавици на трибините.

Секојдневно од Русија ни доаѓаат убавици кои ги красат трибините, а овој пат камерите забележаа една дама од мечот Данска – Франција.

Покрај ваков поглед на трибините, навистина е тешко да се фокусираш на натпреварот.