Фиќо „од милион долари“: Тајната се крие во неговата внатрешност – ѕирнете


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Interior tuning garage, салон за автомобилска козметика, прави вистински чуда од автомобилскиот ентериер и екстериер. И да, наши луѓе се, од Струмица, така што ви се лесно достапни ако сакате и вашиот омилен автомобил да го средат за мерак – „да ѕвони“. Ѕирнете што направија со внатрешноста на овој Фиат 600.

1.6.fico2

1.6.fico3

1.6.fico4

1.6.fico5

1.6.fico6

1.6.fico7

1.6.fico8

1.6.fico9

1.6.fico10

1.6.fico13

1.6.fico14

1.6.fico12

1.6.fico11

Извор на фотографии: Фејсбук страна на Interior tuning garage