ФАТАЛНА ПРИВЛЕЧНОСТ: Овие два знаци ќе завршат во кревет кога-тогаш


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Бикот и скорпијата имаат длабоки побуди и желби, а иако се двата знаци спротивности тие не можат да се одвојат еден од друг. Скорпијата тежи за предизвик, а го обожува истото што и Бикот некој кој не сака лесно да се здобие, Бикот е доста посебичен и сконцентриран на себеси, а во љубовната врска значајно место му заземаат физичкиот контакт и желбата за достигнување емотивна сигурност. Со самото тоа, Скорпијата која зрачи со привлечност и која во љубовта очекува многу страст може во потполност да одговара на потребите на бикот.

Проблем може да настане само доколку секој од нив се држи до својот карактер. Додека Бикот ја почитува искреноста и отворенозста, Скорпијата сака да биде мистериозна.

Како би успеала врската помеѓу овие два знаци? Нивната моќна поврзаност може да достигне највисоко ниво кога Скорпијата ќе сфати дека Бикот сака да биде на подолги стази, а Скопријата ја сака својата мистериозна природа.