Фантастично видео: Јужна Африка – цел свет собран во една земја


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Џероен Шрејџ својот краток филм за Јужноафриканската Република го сними возејќи се 3.600 километри на територијата од оваа земја со изнајмен автомобил, со цел да ги види сите нејзини убави пејзажи.