Фантастичен вокален дуел меѓу Кордејн и Харис – еве како ја вжештија атмосферата

Актерот Нил Патрик Харис го предвизвика Џејмс Корден на бродвејски вокален дуел, во придружба на „The Filharmonic“, редовната а капела група на „The Late Late Show“.

Двете бродвејски ѕвезди ја воодушевија публиката со изведба на театарски класици. Тие ја завршија битката со возбудлив дует на „My Shot“ од мјузиклот „Hamilton“.