Еве што им порача Нивес на тие кои се сомневаат во победата на Хрватска

Откако неодамна призна дека се затрескала во Рубен Лофтус-Чик, а потоа му прати порака да се спреми за плачење, Нивес одлучи да се пресмета со сите оние кои мислеа дека Хрватска ќе заглави на четвртото место на Светското фудбалско првенство.

Нормално, тоа реши да го направи во свој стил, со разголување, провокација и сите други нишани.

„Сега, прво, во наредниот еден час им го праќам својот ’најбрз‘ прст на сите оние кои ми праќаа пораки да се задоволиме со четвртото место. Ние сме светски прваци и ЧАО“, напиша Нивес на својот Инстаграм. Потоа додаде: „Се извинувам, наредните два часа, бидејќи и на овие кои сега ми праќаат француски знамиња, нив ќе им ги пратам двата прста“.

Додаде и фотка од својата симпатија Рубен и напиша: „А убаво му објаснив, да се подготви човекот, ама ете, не сака, па не сака да слуша“.