Еве како изгледа аудицијата и тестирањето на актери за порно филмовите

Доколку некој од нас добие „непристојна“ понуда од скаутите на порно индустријата, веројатно повеќето без размислување би одбиле, но сигурно многу мажи барем еднаш во животот

Деталите од токму таква аудиција за порно улога ги открива еден дечко кој во Мајами добил понуда за работа како порно актер со заработка од 35.000 долари годишно. Како што вели тој, уште на првиот дел од тестирањето повеќето мажи би паднале, бидејќи продуцентите најчесто бараат мажи со машкост долга најмалку 20 сантиметри во ерекција.

За оние кои ќе го исполнат првиот услов, следи прилично тешко барање. „Треба да можете да доживеете ерекција на нивно барање и да свршите кога ќе се бара од вас да го направите тоа. Не смеете да имате проблем со нешта и ситуации кои на многумина би им делувале по малку хомосексуални, а мора да имате, условно речено, и професионално портфолио, во смисла професионални фотографии, пожелно искуство во моделинг, а бонус е ако претходно веќе сте имале снимено некоја порно сцена, макар и аматерски“, открива анонимниот тип.

Ако мислите дека ова е доволно одбивно, типот вели дека одвратното допрва следува.

„Ако го поминете сето ова, ве викаат на интервју, влегувате во просторија во која се наоѓа повозрасен маж. Тој ќе ви каже да го извадете половиот орган и во рок од 30 секунди да постигнете ерекција. Во просторијата може да има и актерка, но не секогаш тоа е случај. Доколку е тука, може да ви помогне, но исто така и не мора. Може да ви дозволи да гледате во нејзините гради (а ако изгледате добро, веројатно ќе ви дозволи и да ги допирате). Од вас ќе биде барано да мастурбирате некои 10 до 15 минути, биз било какви визуелни стимулаци, во присуство на други лица во собата, а потоа ќе ви речат дека е време да ејакулирате. Имате неколку минути да завршите работа откако ќе ви биде кажано тоа“, додава во описот дечкото.

А потоа, сето тоа треба да го повторите во рок од половина минута одново. И на крајот, дури и ако ги поминете овие тестови, никој не ви гарантира дека ќе ја добиете работата. Но, мажите кои ја добиле оваа работа, велат дека најважно е да се контролира ерекцијата и ејакулацијата, но да имате талент и „снајперски прецизно“ да свршувате.

Исто така, од актерот се очекува и „да има ерекција додека камерата менува агли, додека разговара со продуцентите, додека актерката однов ја шминкаат, додека се менува светлото“. Исто така, треба да сте спремни и на секс во чудни положби како и тоа дека најважни им се добрите снимки и кадри од порно актерката, вие сте цело време во втор план.