Еве како е излезноста до 17 ч

Овие избори ќе бидат сигурно со голема излезност. До 17 часот на ниво на целата територија на Македонија излезноста изнесува 60,39 отсто.

pet-1

pet-2

pet-4

pet-pet

pet-tri