Вебкафе

Ескимите и Индијанците имаат забегани олимписки дисциплини

На Native Youth Olimpics на Алјаска имаат навистина интересни и атрактивни. Една од нив е шутирање топче обесено на голема висина.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top