Диплома за шверц на алкохол, дефинитивно ова се тие луѓе?! (ФОТОГАЛЕРИЈА)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Непријатно е кога во еден момент ќе станете жедни за време на концерт, а нешто околку тоа мора да постои.

На оваа листа се, тампони, двогледи, пластични кукли, книги, сендвичи, а на сите заедничко им е што со помош на овие реквизити би требало да биде прошверцуван алкохол на места каде не би требало,пишува „The Sun“.

Луќето открија методи на кои начини да го прокриумчарат пијалокот. Кога ожедните на концерт, извадете го својот штек и спасени сте, во овие два случаи алкохолот е прикриен во храна

Очигледни класици кои го издржае тестот на време се флаша во книга, како и празен, сендвич кој крие лименка. Новитетот за криење на пијалок е косата, ваков случај досега не е забележан.

Но, капатѕа доле и на некои лукави меттоди – кој би помислил дека некои санитарни производи можат да преставуваат таен начин или дури и облеката. Точно малку изгледа деформирано, но и онака никој не ги гледа доле.

И што има подобро додека сте надвор неколку часа, да ги следите птиците да убиете време со двоглед кој всушност е преполн со пијалок, или куклата од вашата ќерка со која повеќе не си игра. Методите се безбројни…