Дилавер Бојку-Леку убиен на плажа во Струга


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дилавер Бојку – Леку, познат осуденик за нелегална проституција во селото Велешта, Струшко, со куршум во глава беше убиен на плажа во Струга пред својата кафеана во близина на старата автобуска станица, потврдија од струшката полиција.

Пукањето се случило околу 17 часот пред посетителите на кафеаната на плажата Аква блу.