Актуелно

Денес во Собрание годишно обраќање на претседателот Иванов

Во Собранието на Македонија денес своето годишно обраќање ќе го одржи претседателот Ѓорге Иванов.

Веднаш потоа се закажани продолженија на неколку седници. За денеска исто така се закажани и седници на Законодавно правната комисија и на Комисијата за надворешна политика.

To Top