Дали знаевте дека овие 20 ѕвезди се починати?

Веста дека некоја славна личност починала често не изненадува, особено кога станува збор за некој млад.

Додека вестите за смртта на Џорџ Мајкл и Дејвид Боуви беа актуелни во целиот свет, смртта на некои актери кои на сите ни биле драги помина неприметено.

Меѓу нив се и смртта на Џејмс Авери, популарниот вујко Фил, Луис Робин Кели од „Лудите седумдесетти“ и Савер Свитен кој глумеше во „Сите го сакаат Рејмонд…

Погледнете кој друг уште не напуштил, а вие не сте знаеле!