Дали момците ги приметуваат фризурата и шминката во текот на сексот?!

Низ историјата жените се средувале и дотерувале, обрнувајќи внимание на најситните детали кои ќе ги направат попривлечни и попосакувани.

Денес, се чини, како стандардите за убавина да ги задоволуваат високите критериуми и очекувања на обичното момче, жените стануваат се повеќе оптеретени со физичкиот изглед, но и со достапноста на препарати и апарати, па и хирургија на поголемо ниво.

А дали момците ги приметуваат сите детали, секогаш било дилема кај поубавата половина.

Судејќи по тоа дека едностано немаме ист „хемиски состав“, постојат работи на кои момците едноставно се имуни.

И да, точно е, нема веднаш да ја приметат вашата нова фризура, некој килограм повеќе, ниту бојата на карминот.

Она што може да биде фатално по вашата врска е во текот на сексуалниот однос да водите сметка за тие детали, а уште полошо би било него да го прекинете во распламнетите страсти со предупредување дека ќе ви ја уништи фризурата.

Обидете се да се опуштите и да не мислите за тоа како изгледате, ако со вас одбрал да води љубов, тоа е показател дека физички веќе сте му се допаднале, а првиот впечаток е секако неспорен.

Во спротивно, нема да посака повеќе да ве види, лесно е.