Да повториме – Реми Гајар НЕ Е НОРМАЛЕН!


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Еве го неговото видео од овогодинешната „Ноќ на вештерките“. Ќе се воздржиме од коментари.