Видео

Човек симулираше дека се дави во реката – погодете кој прв рипна на помош (видео)

Човек симулираше дека се дави во река во чија близина имаше крдо слонови. Еден од слоновите веднаш рипна во речните води за да се обиде да му помогне и да го спаси давеникот.

А ние како фала за овој животински порив за спасување кој го имаат овие животни, ги ловиме и убиваме за материјален профит и пари, од бес и за чалам. Дали заслужуваме ваков добродетелен однос од нив? Не. Ама тие не знаат за поинаку.

To Top