Чист адреналин: Бесен и опасно брз и стрмен „даунхил“ – ова е чиста уметност

Чист четириминутен адреналин – така некако на кратко би се опишал овој зезнат и опасно брз и стрмен спуст на Ден Атертон со велосипед. Слушнете како диши, ќе му го знаете ритамот на срцето како му лупа во тие моменти.