Чао од Дубровник! (18+)

Колекцијата од разголени фотки од хрватското приморје, кои наголемо се споделуваат на Инстаграм од бројните туристи, ја збогатија и овие две како од мајка родени девојки, кои позираат мафтајќи му на зајдисонцето со Дубровник во кадар под нив.

A post shared by Jaclyn (@jaclynnmaria) on