Бујната плавуша Малене Еспенсен


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Малене Еспенсен е гламурозен дански модел со моментална адреса на живеење и работа во Велика Британија.

Родена е на 30 јуни, 1981 година, во данската претстолнина Копенхаген. Во 2004 година доби награда од британскиот таблоид Daily Star „Sunday Star Pinup Girl of the Year“.

Ги има красено страниците на списанијата за мажи како FHM, Playboy и M!, а се појави и во британската научна серија „Brainiac: Science Abuse“.