Бркање Lamborghini Aventador на зајдисонце (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Вистинска идила не само за фановите на овој автомобилски убавец, туку и за оние кои почитуваат добро сработено дронско видео. Уживајте.