Жешко

Бившата сопруга од Скоти Пипен пали и жари и во петтата деценија од животот

Ларса Пипен, бивша сопруга на кошаркарската и НБА легенда Скоти Пипен, е вистинска секс бомба која пали и жари со својот изглед и во петтата деценија од животот.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Иако длабоко навлезена во петтата деценија од животот, фаталната Ларса сè уште има тело на кое можат да позавидат многу помлади девојки, а има родено четири деца.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Скоти и Ларса се разведоа по19 години брак, а како една од причините за нивната разделба, медиумите наведуваат дека славниот кошаркар бил насилен кон својата атрактивна сопруга.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

По разводот од Скоти, Ларса се препородила пренесуваат медиумите, инаку таа е добра пријателките со сестрите Кардашиан и често е присутна на џет сет забавите во Мајами.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

To Top