Балканците едногласни: Женски навики кои МАЖИТЕ ги вадат од контакт?!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Уцена со секс? Забранета со закон. Третман на молчење или манипулација со солзи. Па, додека те молам.

Во соседството е спроведено едно истражување во кое е испитано што најмногу ги нервира мажите кај жените, а со оглед на тоа дека менталитетот ни е сличен и дека колегите во редакцијата климаат со главата за тоа, тогаш овие ставови може да се прогласат идентичен за цел Балкан.

Работи кои мажите ги мразат кај жените:

* Од се во животот правите некоја неважна годишнина. Се разбира дека дека не се сеќаваме во кој месец првпат сме заминале заедно на патување.

* Кога зборувате дека се е во ред, а ужасно сте лути

* Фамозниот ПМС, дали воопшто постои или вие го измисливте? Секој месец нервоза без причина која трае со денови

* Кога ни го ускратувате сексот и не уценувате со него

* Кога молчиме затоа што не ни се разговара, а вие упорно прашувате за што размислуваме

* Кога намерно плачете во текот на расправијата за да видите како ќе реагираме на вашите солзи.

* Кога не престанувате со зборување и немаме ниту миг мир и тишина.

* Кога го споредувате вашиот изглед со изгледот на друга жена и потоа критикувате

* Кога секоја наша постапка ја прогласувате за погрешна и ништо не почитувате

* Кога не споредувате со бившите партнери

* Кога правите љубоморни сцени без причина

* Кога сите детали од нашата врска ги пренесувате на пријателките

* Кога очекувате да ви ги прочитаме мислите и да бидеме магионичари.