Baby It’s Cold Outside VS Wet Ass Pussy, споредба на стихови – првата беше забранета на радио кога втората беше хит број еден


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Движењето #МеТоо кое се наметна како колективна култура изминативе години, успеа од радиостаници да ја исфрли песната ‘Baby It’s Cold Outside’. Содржела токсична мажественост. Во истото културно миље, најпопуларна станува песна од Карди Би. WAP, скратено од „Wet Ass Pussy.“ Генијално уловувајќи ја перверзијата на оваа епоха, комичарот Том Котер паралелно чита стихови од „лошата“ и „добрата“ песна.

@jacq042 It’s funny cos it’s true, I hate todays cancel culture 😆😂😂 #WAP #babyitscoldoutside #cancelculture #funny ♬ It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas – Perry Como & The Fontane Sisters