Аздис за време на авионски лет: Имаа секс пред очите од другите патници (видео)


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓За време на еден авионски лет од САД за Мексико, брачен пар од Америка се сместил на задните седишта во авионот со надеж дека ќе имаат спокоен и пријатен лет. Но, нивните очекувања и надежи ги пореметил еден напален пар кој седел зад нивните седишта впуштајќи се во сексуална авантура за време на летот.

Љубовниците коишто биле сместени во последниот ред од авионот без трошка срам започнале да разменуваат страсти во авионот, во присуство на останатите патници, а подоцна имале и секс без да им е гајле за присуството на другите луѓе.

Клипот го снимила мајката на Килеј Тули, која го објави видеото на Твитер. На видео снимката можеме да забележиме дека останатите патници во последниот ред од авионот не се упатени во случувањето, освен еден патник којшто непрестајно гледа низ прозорецот, за да го игнорира овој сексуален чин.

Авионскиот превозник “Силвер Аирвејс“ порврдил дека снимката настанала во летот на неговиот авион, но компанијата не ја коментирала природата на однесувањето на овие заљубени патници. “Твитот“ го погледнале повеќе од 6 милиони луѓе.