Атрактивната ММА девојка ги израдува фановите со заводлива снимка (видео)


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Најпопуларната од сите девојки во рингот сигурно е Ариана Целесте која повторно привлече огромно внимание.

Популарната девојка од рингот на ММА одлучи да ги израдува своите фанови со мал дел од снимка од една реклама.

Слободно можеме да кажеме дека овој вовед повеќе наликува на филм за возврасни, отколку на некоја реклама.

https://www.instagram.com/p/BnrdwjoBfic/?utm_source=ig_embed