„Анонимуси“ ја хакирале Централната банка на Русија – за 48 часа ќе објават еден куп материјали

Анонимус тврдат дека ја хакирале руската Централна банка.

„Повеќе од 35.000 датотеки ќе бидат објавени во рок од 48 часа, меѓу кои и тајни договори“, велат од Анонимус.