Ања Шугар – руски тетовиран шеќер кој „пука“ од сексапил


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Витката Русинка со нејзиното слатко и секако псевдонимско име Ања Шугар е убавица која ги обожава тетоважите.

A photo posted by Anya Sugar (@anya.sugar) on

Живее и работи во Санкт Петербург (а што работи само таа си знае), а за својата популарност фала може да му каже на Инстаграм, каде ја следат скоро 500.000 фанови.

A photo posted by Anya Sugar (@anya.sugar) on

A photo posted by Anya Sugar (@anya.sugar) on

A photo posted by Anya Sugar (@anya.sugar) on

A photo posted by Anya Sugar (@anya.sugar) on

A photo posted by Anya Sugar (@anya.sugar) on