Ана Брнабиќ „откачи“: Срам да ви е, гомнари!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Завчера во српското собрание имаше тензична атмосфера, бидејќи беа присутни и членовите на српската Влада.

Се редеа тешки зборови и обвинувања, а со својот испад особено се истакна српската премиерка Ана Брнабиќ.

Најжешката расправа таа ја имаше со пратеникот од Народната партија, Мирослав Алексиќ, кој ја „брецна“ дека во тимот за ментално здравје именувала доктор кој наводно е „семеен пријател на семејството Кецмановиќ“.

Еве што му одговори Брнабиќ.