Ако го забележите ова, веднаш прекинувајте ја врската!

Жените кои ги опфатило истражувањето тој знак го нарекле „прв аларм“ на кој дефинитивно треба да внимавате и воопшто не смеете да го занемарите.

Едно неодамнешно истажување спроведено помеѓу припадничките на понежниот пол нашле поврзаност во причината за прекин на љубовната врска од нивна страна.

Иако тоа не било единствен одговор на прашањето кога и зошто се одлучиле да стават крај, поголем број од испитаниците ја напишале таа причина.

Се работи за сфаќањето дека повеќе не им е забавно да поминуваат време со партнерот, а претходно едвај ги чекале тие моменти.

Ако во последно време често наоѓате изговори за да не се видите со својот партнер, тоа е тогаш првиот знак за крај на вашата врска.

Некои од нив многу брзо после тоа ја прекинале својата врска, додека други признале дека чекале да најдат некој нов поради страв од осаменост.