Адора со изненадување за своите купувачи: На претстојниот САЕМ можност да добиете висококвалитетна комплетно опремена КУЈНА!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Сите оние кои сакаат да купат нов дом во рамки на атрактивниот комплекс Адора Flatrion, по повод Саемот за градежништво и недвижности, од денес до крајот на месецот, од Адора ќе добијат подарок, и тоа комплетно опремена модерна кујна, како и целосно решение за внатрешното уредување на станот од страна на архитект во компанијата.

Купувачите со уплатено учество од 15% и склучен преддоговор за станот, ќе имаат можност да изберат кујна дизајнирана по свој вкус со комплетен избор на материјали и боја, исто така и вклучен избор на бренд апарати за делот за опрема со бела техника.

Традиционално како и секоја година, и оваа Аодра на претстојниот саем ќе има свој штанд, а исиот ќе се оддржи од 24ти до 28ми октомври во монтажните хали на паркингот кај Спортскиот центар Борис Трајковски .