7 работи кои им се потребни на мажите од идните жени

Жените мислат дека мажите воопшто не размислуваат за бракот или едноставно сакаат личен робот кој ќе им ги исполнува желбите.

Конечно е откриено што луѓето навистина мислат за мажите кои им дозволиле на жените да си го заджат нивното презиме.

Голем број од мажите сакаат нивните жени да бидат среќни. Сакаат да имаат семејство и да бидат сакани.

За да се случи тоа, најмногу внимавајте на овие работи:

Разбирање
Да, мажите се желни да имаат некој кој може да ги сфати. Тие сакаат од идните жени да бидат поддржани во тешките времиња и да не бидат виновните за сите грешки и неуспеси.

Помалку драми
Во ред е кога ќе се карате со вашиот сопруг околу некои ситни работи во вашите 4 ѕида. Меѓутоа, ако правите сцена пред нивните пријатели или семејство, тоа го отвара патот на презир, омраза и бес.

Искреност
Сите сакаме да ја слушнеме вистината, но не можеме да бидеме потполни искрени цело време. Кога е бракот во прашање, партнерите би требало да бидат целосно искрени и да ја зборуваат вистината, па дури и кога е болна.

Романтика
Жените не се единствени кои сакаат романтика. И мажите сакаат нивните жени да не ги поканат на романтична вечера.

Простор
Баш како што и на жените им е потребен личен простор и на мажите им е потребно време кое ќе го поминат сами. Ако сака сам да се прошета тоа не значи дека оди да се види со друга жена, туку му е потребно време да се посвети на своите мисли.

Слушање
Двата партнери во врска би требало да се слушаат еден со друг, но посебно мажите да ги слушаат женските проблеми.

Тишина
Мирот и тишината се драгоцени работи кои ги игнорираме. Колку и да е примамливо да почнете кавага, размислете дека можеби партнерот имал лош ден и му е потребен мир и тишина.