57 склека на два прста за една минута – подвиг за во Гинис


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ерменскиот каратист Харчик Костандјан не е познат по некој успех во каратето, но тој сега го запиша своето име во Гинисовата книга на рекорди.

Костадјан успеа да направи 57 склека со два прста за една минута.