13 настрани секс приказни од кои ќе ви се крене косата

секс

Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


BuzzFeed неодамна направи една анкета на членовите од својата заедница за настрани нешта кои им се случиле за време на секс, а резултатите беа прказни какви навстина тешко може да замисли човек.

1.„Капа на срамот“

Со својот партнер уживаме во садо-мазо односи. Најмногу ме пали понижувањето и уринирањето врз мене. Најдраг спомен ми е кога повеќе од 22 мажи мочаа врз мене додека носев „капа на срамот“. Откако урнираа врз мене, мојот господар ме принуди некое време да седам во мокрачата пред да можам да се истуширам. Тоа дефинитивно е една од „најжешките“ работи кои сум ги направила.

2.Татенце

Мојата девојка има „татенце“ фетиш. Плескањето е задолжително, а обично оди во пар со штипкање за брадавиците. Апсолутно мора да ме вика „татенце“ или „господине“, инаку следува казна. Има нешто одлично во тоа да имате во некого толку доверба и да можете да му дадете целосна контрола врз вашето тело.

3.Тајна секс забава

Бившата и јас бевме на забава, па се мушнавме во задната соба за да се сексаме. Во текот на сексот ја врзав. Кога завршивме, ја оставив така врзана еден час. Се вратив и повторно се сексавме. Да нема забуни, сета ситуација беше консензуална.

4.Cuckhold

Девојката и јас преферираме cuckholding. Запознавме тип, го гледав како ја секса во задникот и ги лиже нејзините палци. Откако сврши во нејзиниот задник, ја излижав па се бакнавме. После пет минути, повторно почна орално да го задоволува. Тој сврши во нејзината уста, таа ме бакна и сето тоа ми го пренесе во мојата уста.

5.„Девојка од камерата“

Јас сум cam-девојка, а во бесплатната „соба за разговор“ логиран е и мојот сопруг. Кога правам приватни шоу перформанси, тој ѕирка во собата, а откако ќе завршам, имаме фантастичен секс. Сериозно го пали кога ќе ги види сите тие луѓе кои флертуваат со мене и зборуваат валкано.

6.Самооткривање

Го дофати лубрикантот покрај креветот и после подготовката, успеав сам да си го сместам пенисот во задникот и сам себеси да се сексам. Толку се соживеав што почнав да си зборувам валкано самиот себе, менувајќи разни улоги. Врв беше кога си се нареков „татенце“ и свршив во себе.

7.Библија и секс

Мојата свекрва е адвокатка која има своја канцеларија. Сопругот и јас редовно се сексавме таму, на бирото, на подот, дури и на копир машината. Еднаш бев на биро поголемо од вообичаеното и сопругот не можеше да достигне до мене, па мораше да се поткачи на една дебела книга. Кога завршивме работа, испадна дека книгата на која стоел била Библијата.

8.Добредојде

Едно попладне родителите од мојата девојка ме возеа од аеродром до дома. Девојката и јас седевме на задните седишта, а една ситуација водеше кон друга, па набрзо таа почна орално да ме задоволува. Тоа беше најтивкиот оргазам кој сум го доживеал.

9.Под чаршафите

Со девојката се сексавме кај неа во студентскиот дом, во нејзината соба, а попатно разговаравме со нејзиниот цимер. Бевме пикнати под чаршафите. Среде разговорот, се намести врз мене и ми рече „те посакувам во мене“. Само се насмевнав и суптилно го ставив.

10.Во канцеларијата

Имав секс со шефот во задникот, со „страп-он“. И тоа во текот на работното време.

11.Телесни течности

Додека родлителите на мојата девојка беа на викенд, ние готвевме голи низ дома. Имаше само престилка додека ја сексав од позади над шпоретот. Нашите телесни течности завршија во храната, но сепак одлучивме да ја изедеме.

12.Buttplug

Еднаш возев 30 минути со buttplug во задникот цело време. Вибрациите од автомобилот ми овозможија два оргазми.

13.Преглед на простата

Ставив ракавици од латекс и си играв медицинска сестра со сопругот. Му направив преглед на простатата и истовремено почнав орално да го задоволувам.