КАКВИ КЕЛНЕРКИ!!! Ѕирнете зошто сите сакаат да мерачат кафе во ова кафуле


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На првото кафуле во САД во кое целокупниот персонал го сочинуваат шанкерки и келнерки облечени само во бикини работата му оди сè подобро.

Bikini Beans Espresso во Феникс, Аризона, е отворено во 2014 година, а франшизата оттогаш се прошири ширум сите земји во САД, вклучително и Вашингтон.

Зад целата идеја стои жена – Карли-Џо Хауел, која тврди дека не станува збор за понижување туку за зајакнување на жените. Таа своите муштерии ги послужува кафе со лепенки врз брадавиците од голите гради и по танга гаќички.

Секако, Bikini Beans Espresso има и свои критичари. Пред самото отворање, од советот на гратчето Теме Сити жестоко се нафрлија на оваа идеја, но не успеаја да го спречат отворањето на второто по ред кафуле од овој ланец.

Во меѓувреме, муштериите се воодушевени, а профилите од Bikini Beans Espresso на социјалните мрежи се преполни со позитивни коментари.

„Сè додека не се принудуваат на ништо друго освен на правење добро кафе…“ е коментарот со кој сите се сложуваат.